Asiakas tekijänä: Lauluhuone Kirjasto 10:ssä

Oma huone kehittyville, osaaville, ujoille ja rempseille laulajille keskellä kaupunkia. Laulu tuo iloa kaikille! Lauluhuone laajentaa Kirjasto 10:en musiikkipalveluiden tarjontaa. Äänieditoinnin, soitinharjoittelun ja stagen lisäksi asiakkaat saavat aivan oman tilan lauluun tutustumiseen ja sen harjoitteluun. Laulua lähestytään leikkisästi erilaisten pelien ja sovellusten kautta. Tasokas tekniikka mahdollistaa kuitenkin myös kunnianhimoisemman musiikin harrastamisen.  Lauluhuone tutustuttaa laulamisen iloon ja mielihyvään, sekä kannustaa ihmisiä löytämään oma äänensä ja luomaan uutta.

Luvassa:

• Asiakkaiden varattavissa oleva tila laulamiseen (vt. soittohuone)
  • Yhteistyötä tehdään mahdollisesti esim. laulutaidottomille suunnatun LauluAvain- menetelmän kanssa. Menetelmän avulla onnistuu laulutraumojen purkaminen ja laulutaidon kehittäminen lähtötasosta riippumatta. LauluAvaimen kanssa on toteutettu tänä syksynä suosittuja laulupajoja eri kirjastoissa.
  • Mahdollisuus esiintyä screenille heijastettavan stadion- ja festivaaliyleisön edessä. Uusi ulottuvuus karaoke-harrastukseen!
  • Mahdollisuus pelata erilaisia laulu- ja soittopelejä, kuten Singstar, Using etc.
  • Mahdollisuus äänittää oma esitys ja tehdä oma levy ”napin painalluksella” USB-tikulle tai SoundCloudiin
  • Monikanavakuuntelua

Palvelun elementtejä

• Käytössäsi on monipuolinen tekniikka: screen, sovellus,  kaiuttimet, mikit, mixeri ja iPad
  • iTrack Solon avulla voit tallentaa soittoa ja laulua suoraan iPadille.
  • Pelikonsolin avulla pääset hyvään laulufiilikseen.
  • Käytä Synth Station 49:ä  ja luo tulevaisuuden ääniraitoja.
  • Lauluhuoneen sisustus inspiroi ja luo tunnelmaa.
  • Budjetoitava summa: 12 500 €
  • Paikka: Kirjasto 10

Esimerkkejä kaupunkilaisten unelmista:

Paljon studiohuoneita, ja siellä voisi itse sekä äänittää että kuvata soittoa ja laulua. Kirjastosta saisi myös soittimia lainaan. | Tekemis- ja tapahtumatilaa. Paikkoja, mihin voi tulla puuhaamaan. | Kirjastossa pitäisi olla mahdollisuus erilaisten harrastusten kokeilemiselle ja esittelylle. | Jatsia, progea, poppia, rockia, räppiä, uusia ja vanhoja bändejä ja artisteja. Kirjastoon ääntä ja keikkoja.  |   Huone tai tila, jonne voi tulla harjoittamaan erilaisia taidemuotoja vapaasti.  | Laaja musiikkivalikoima ja -tapahtumia. Kokeilevia nuorisobändejä ja kaikkea siistii!  | Kirjasto kulttuuriharrastajille: kuorot, laulajat, näytelmä- ja kokkikerhot, lukupiirit voisivat treenata taitojaan ja esiitynä muille. |  Tutustu kaikkiin unelmiin!