Medialle / För medierna / For the media

Hyvä median ammattilainen!
Ota yhteyttä, kun tarvitset tietoa keskustakirjastosta. Etsimme sinulle asiantuntijoita haastateltavaksi, toimitamme tausta-aineistoa, kerromme kuvamateriaalista, valotamme tarkemmin suunnitteluprosessia, välitämme juttuvinkkejä, tarjoamme faktoja ja figuureja.

Bästa redaktör eller kommunikationsexpert!
Kontakta oss när du behöver information om Centrumbiblioteket. Vi söker efter behöriga experter som du kan intervjua, levererar bakgrundsmaterial , berättar om planering,  ger fakta och figurer.

Dear journalist or media expert!
We encourage you to contact us when you need information about the Central Library. We can help you by searching the right interviewees, delivering material, opening up the planning process, giving facts and figures.