Fillarikirjasto

Tonttibileet & fillarikirjastot 13.-14.6.

Jännitys tiivistyy – keskustakirjaston Metropolin sykkivä sydän -arkkitehtuurikilpailun voittaja julkaistaan 14.6. Uuden ajan kirjastoa on suunniteltu yhdessä kaupunkilaisten kanssa koko vuosi. Siksi haluamme olla juhlahetkellä siellä, missä ihmiset ovat.

Bongaa fillarikirjasto!

Kirjasto kuuluu ihmisten ilmoille, kaduille ja kujille, sinne missä kaupunkilaiset kokoontuvat, toimittavat askareitaan ja elävät elämäänsä! Keskustakirjasto tuo kirjaston tiedot, taidot ja tarinat ihmisten pariin kuuden polkupyörän voimin ja kutsuu löytämään uudet jännittävät yhdessätekemisen mahdollisuudet. Kirjaston työntekijät jalkautuvat tarina- ja tietonavigaattoreiksi, pyöräileviksi ensyklopedioiksi, hyvän tuulen lähettiläiksi kaduille ja kujille. Fillarit ajelevat Helsingin kaduilla 13.-14.6 klo 10-18 välillä. Saatat bongata liikenteessä lasten-, musiikki-, uutuus-, peli-, tieto-, tai klassikkofillarin. Kaksi kirjastofillaria jää Helsingin kaupunginkirjastolle vakiokäyttöön ja ne voi bongata pitkin kesää kaduilta, tapahtumista ja urbaaneilta kesannoilta.

Juhli kanssamme Tonttibileissä

Kirjastofillarit ”tankkaavat” Musiikkitalon edessä Tonttibileissä 14.6. klo 12-18. Bileiden juhlateltoilla tehdään keskustakirjastoa tutuksi kadunmiehelle ja –naiselle. Luvassa on demopaloja, haastatteluja, biletunnelmaa, musiikkia ja ohjelmaa. Palkittuihin töihin voi tutustua Musiikkitalon lämpiössä klo 12-15. Bileiden ohjelmisto täydennetään tänne pian. Melko hyvin kirjastolta, jota ei ole vielä edes olemassa, eikö? Tule mukaan – keskustakirjasto ulkoiluttaa sisältöjään. Tule mukaan!


facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailfacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail