Varaamo tuo kirjaston tilat ja laitteet kaupunkilaisten käyttöön

Tarvitsetko kokoustilaa, musiikkistudiota tai ompelukonetta käyttöösi? Nämä ja paljon muita julkisia tiloja sekä laitteita on varattavissa yksityiseen käyttöön Varaamo-palvelun kautta!

Varaamo on Helsingin kaupungin koekäyttövaiheessa oleva palvelu, jonka kautta voi tällä hetkellä varata Helsingin kaupunginkirjaston, nuorisoasiainkeskuksen sekä varhaiskasvatusviraston tiloja, työpisteitä ja laitteita.

Tulevaan keskustakirjastoon on tulossa runsaasti tiloja, joita kirjaston asiakkaat saavat varata käyttöönsä omatoimisesti tilanvarauspalvelun kautta. Esimerkiksi keskustakirjaston ryhmätyö- ja työpajatilat sekä musiikki- ja videostudiot tulevat olemaan kaikkien varattavissa Varaamossa.

Tutustu palveluun osoitteessa varaamo.hel.fi

Palvelua kehitetään koko ajan ja kaikki palaute on tervetullutta! Palautetta Varaamosta voi antaa verkkolomakkeella.