Reshape – Designing the future of the library

Oletko kiinnostunut uusien kirjastopalvelujen muotoilusta, kirjastotiloista ja saavutettavuudesta? Tervetuloa Helsinkiin syyskuun 26-27.9. 2016 kansainväliseen konferenssiin Helsinkiin hotelli Scandic Paasiin. Tule kuulemaan kokemuksia uusien ja äskettäin remontoitujen kirjastojen suunnittelusta. Puhujina ovat muiden muassa Aalto-yliopiston professori Anne Stenros (Professor of Design business management) ja Mr. Tom Loosemore, joka on edelläkävijä digitaalisten palvelujen kehittämisessä julkiselle sektorille Isossa-Britanniassa. Kuulemme myös Tanskan Aarhusin Dokk1 –kirjaston johtajaa Knud Schulzia hänen kokemuksistaan vuosi sitten avatun kirjaston vetäjänä.

Lisätietoja ja ilmoittautumisohjeet (englanniksi)