Unelmaverstaalla Inga Virtanen

Halusimme kysyä, mitä nuoret keskustakirjastolta haluavat ja odottavat. Hoksaavatko nuoret kirjaston olemassaolon? Miten ja missä nuoret viettävät aikaansa? Minkälaista tilaa nuoret kaipaavat Helsingin keskustaan?

Kysymyksiin vastaa opiskelija Inga Virtanen Unelmaverstas-haastattelusarjan kolmannessa osassa. Inga tilaa haastattelussa kirjastolta ‘jotain uutta’ – vaikkapa elävän korttelikeskuksen muodossa, joka tarjoaisi monenlaista kiinnostavaa arjen ja vapaan risteymää sekä profiloituisi urbaanina työskentely- ja ajanviettotilana. Unessa Inga on nähnyt, että keskustakirjaston kohtaamisaulaan nousevat suuret ja kauniit kierreportaat… Katso lisää Ingan visioita suoraan videolta!

Klikkaa ja katso Unelmaverstas-sarjan muut jaksot!